Szállítás

Jelenleg webáruházunkban, csak házhozszállítással lehet csomagot rendelni.

Szállítási költség: 990 Ft/csomag

10.000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!!!

Az utánvét díja +450 Ft/csomag (futárnál való fizetés), előre utalásos fizetési mód választása esetén azonban csak a szállítási költséget kell fizetni (10.000 Ft kosárérték felett ingyenes).


A 18:00-ig leadott rendeléseket rendszerint 2-3 munkanapon belül megkapod. Ez függhet a szállítmányozó cég leterheltségétől is (Black Friday, karácsony stb. idején a szállítási idő megnövekedhet).

Példa:

Kedd 18:00-ig leadott rendelés esetén a csomag várható érkezési ideje csütörtök-péntek. Csütörtök 18:00 és vasárnap 18:00 között leadott rendelések várható érkezési ideje kedd-szerda.

 

Ha módosítani szeretnél, akkor azonnal lépj velünk kapcsolatba a hello@justwear.hu címen, vagy Facebook-on.

Ha másnap reggel 8:00-ig ezt nem teszed meg, nem tudjuk garantálni a módosítások elvégzését.

Vedd figyelembe, hogy módosítás esetén akár 1 napot is csúszhat a kiszállítás pontos dátuma.

Természetesen van lehetőséged a rendelésed törlésére, ha a rendelésed leadását követő nap reggel 8:00-ig kapcsolatba lépsz velünk a hello@justwear.hu e-mail címen. Ha reggel 8:00-ig írtál nekünk, de mi mégis kiszállítottuk, akkor ne aggódj, jelezz nekünk és mi a továbbiakat rendezni fogjuk a futár céggel.

Abban az esetben, ha a törlési szándékod nem jelezted időben, akkor mivel az általános szerződési feltételeket elfogadtad, így tudomásul vetted, hogy a rendelés leadása szerződésnek minősül, azaz fizetési kötelezettséggel jár és a csomagot át kell venned.